Onderhoud aan lederwaren
in Bilthoven

In Bilthoven bent u niet alleen welkom voor uw schoenreparatie. Schoenmakerij de BanQ is ook gespecialiseerd in het herstellen en onderhouden van alle lederwaren. We leveren ambachtelijk kwaliteitswerk voor onder meer uw handtas, tuigleder of uw riem.

REPARATIE VAN UW LEDERWAREN

Bij Schoenmakerij de BanQ kunt u terecht voor onderhoud en herstellingen aan uw lederwaren. We behandelen het stikwerk van naden, beschadigingen of we plaatsen een nieuwe rits. Bij ons is geen klus te klein of te groot. U kunt dus gewoon langskomen met uw koffer of uw portemonnee. Twijfelt u of een reparatie nodig is? Neem gerust contact met ons op.

OOK VOOR UW DESIGNERTAS

Heeft uw tas een beschadiging? We begrijpen goed dat uw designertas een belangrijk onderdeel is van uw outfit. We hebben inzicht in de waarde van het product en geven altijd de juiste verzorging en aandacht aan uw tas. Daarnaast zijn we ook beschikbaar voor het bijwerken van de kleuren en randen, het vervangen van de ritsen en het onderhouden van de stiksels.

VERKOOP VAN LEDERWAREN EN SOKKEN

Bij ons kunt u ook terecht voor nieuwe lederwaren en sokken. We hebben een ruim assortiment aan nieuwe producten voor onze klanten. Daarnaast hebben we de kennis in huis om advies op maat te geven. Zo kunnen we de juiste kleur kiezen voor uw leren riem in combinatie met uw schoen. Heeft u een patina op de schoen? Dan zorgen we er direct voor dat uw riem ook past bij dit onderdeel.

Benieuwd naar ons assortiment aan lederwaren en sokken? Neem contact op met Schoenmakerij de BanQ of kom langs in Bilthoven.

Ook in onze webshop vindt je diverse lederwaren:


© 2021 De BanQ