Vakkundige schoenreparatie

We zijn gespecialiseerd in het vervangen en restaureren van verschillende exclusieve schoenen. Daarnaast is Schoenmakerij de BanQ aangesloten bij het schoenmakersgilde, u bent dus verzekerd van vakmanschap.

ONZE SPECIALITEITEN

Exclusieve damesschoenen
Bij ons bent u ook welkom voor uw bijzondere damesschoenen. We repareren uw schoenen uiterst zorgvuldig; u krijgt ze weer terug in originele staat.
We repareren de schoenen van:
Jimmy Choo, Prada, MiuMiu, Christian Louboutin, Louis Vuitton, Dior
Luxe sneakers
Hulp nodig bij onderhoud van uw luxe sneakers? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
We werken onder meer met sneakers van:
Valentino, Philipp plein, Chanel, Christian Louboutin, Alexander McQueen, Balenciaga, Gucci
AMBACHT

Onze schoenmakerij is voorzien van de beste gereedschappen en machines voor alle voorkomende reparaties. Hierdoor zijn we in staat om onze reparaties op de originele en juiste wijze uit te voeren. Bij Schoenmakerij de BanQ maken we geen onderscheid tussen de verschillende schoenen. Bij ons bent u welkom voor zowel dames- als herenschoenen, maar ook speciale schoenen zoals wandel- en bergschoenen of paardrij- en outdoorlaarzen. Schoenmakerij de BanQ is aangesloten bij de Nederlandse Schoenmakers Gilde, hierdoor mogen we ons een echte meesterschoenmaker noemen. Dit betekent onder andere dat we schoenen van Van Bommel, Van Lier en Greve mogen repareren met de originele materialen.

We zijn gespecialiseerd in het vervangen en restaureren van verschillende exclusieve schoenen. We zorgen ervoor dat de gehele onderkant wordt vervangen en dat uw schoenen er weer als nieuw uitzien.

REINIGEN VAN SCHOENEN

Schoenmakerij de BanQ vindt dat iedereen op schone en verzorgde schoenen hoort te lopen. Het is ons doel om dit voor elkaar te krijgen. We reinigen en desinfecteren de schoenen vanbinnen en vanbuiten. Dit doen we met behulp van stoom, speciale leerzeep en een Scarpa Vapor.

Wilt u liever niet dat uw delicate schoenen gereinigd worden door middel van een machine? We reinigen alle delicate schoenen met de hand om risico’s uit te sluiten.

POETSEN, VERVEN & PATINA

Kunnen uw schoenen een goede poetsbeurt gebruiken? Heeft u per ongeluk het verkeerde onderhoudsmiddel gebruikt? Maakt u zich geen zorgen en kom langs in Bilthoven. Onze specialisten helpen u graag verder en adviseren u op gebied van de juiste onderhoudsmiddelen.

Wilt u uw schoenen professioneel laten repareren? Kom langs bij Schoenmakerij de BanQ in Bilthoven.

    Overige diensten

    Naast onderhoud, reparatie en reiniging van uw schoenen kunt u ook gebruikmaken van onze andere diensten. Bij Schoenmakerij de BanQ bieden we graag een complete service aan onze klanten.

    Sleutelservice, onderhoud aan lederwaren, verkoop van lederwaren, verkoop van sokken, onderhoudsproducten.

    Benieuwd naar onze diensten? Neem telefonisch contact op met (030) 785 89 17 of bekijk onze accessoires en meer in de webshop.


    © 2021 De BanQ