Sleutelservice
Laat uw sleutels kopiëren in Bilthoven

Sleutels kwijt? Blijf niet voor een dichte deur staan en kom langs bij Schoenmakerij de BanQ. We zijn niet voor niets de sleutelspecialist van Bilthoven. Naast het repareren van schoenen bieden we ook een sleutelservice aan voor onze klanten. We kunnen de meeste gangbare sleutels direct voor u maken, zowel voor uw fiets als voor uw voordeur. Ook voor specifieke sleutels bent u bij ons aan het juiste adres.

We zijn gespecialiseerd in het vervangen en restaureren van verschillende exclusieve schoenen. Daarnaast is Schoenmakerij de BanQ aangesloten bij het schoenmakersgilde, u bent dus verzekerd van vakmanschap.

SLEUTELSERVICE

Er zijn natuurlijk verschillende redenen om een sleutel te laten maken. Zo kunt u een extra sleutel maken voor uw partner of bent u de reservesleutel kwijt voor uw fiets. Behalve voor vakkundige schoenreparaties bent u bij ons ook welkom voor alle sleutels. In Bilthoven maken we gebruik van de beste sleutelmachines om uw sleutels te kopiëren. Voor het maken van uw sleutel gaan alleen vakbekwame medewerkers te werk. We kopiëren alle soorten sleutels voor u. Door onze ervaring hoeven we geen onderscheid te maken in merken of soorten sleutels. We kunnen het allemaal in onze werkplaats. Onze sleutelservice is vaak direct klaar terwijl u aan het wachten bent.

Fietssleutels
Huissleutels
Motorsleutels
Scootersleutels
Tractorsleutels
Caravansleutels

GECERTIFICEERDE SLEUTELS

Heeft u een speciale sleutel nodig die we niet in het assortiment hebben? We kunnen uw sleutel direct voor u bestellen. Het is bij ons ook mogelijk om een nieuwe gecertificeerde sleutel voor u te bestellen. Neem contact op met Schoenmakerij de BanQ om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u een sleutel laten bij maken of heeft u nog vragen?


© 2021 De BanQ